sunnuntai 24. tammikuuta 2016

#035 Pitkästä aikaa esteitä!

Lauantaiaamuna kentälle oli satanut ihan hirveästi lisää lunta ja pääsi pitkästä aikaa tekemään ihan kunnon estetreenin. Innostuksen huomasi kyllä myös Viltsusta, joka ei malttanut ollenkaan rentoutua, meni vain hirveää kyytiä eteenpäin pää taivaissa.




Alkuverryttelyksi yritin saada Viltsua ihan rentoutumaan. Nostin laukat molempiin suuntiin, tein ympyröitä ja voltteja. Viltsu kävi tosi kuumana, eikä oikein malttanut siirtyä edes raviin.






Aluksi tulimme ihan perus kahden laukan sarjaa, sillä ne ovat Viltsulla vähän hakusessa. Viltsu oli niin innoissaan hypyistä, että tulimme monta kertaa ihan liian lähelle seuraavaa estettä, jolloin Viltsu ponnisti liian läheltä. Tämän sarjan tulimme vaikka kunka monta kertaa, viimeisellä onnistuimme!

 Ensimmäinen oli 90cm ristikko(keskikohta 45cm) ja kahden laukka-askeleen päässä 65cm okseri. Suunnitelmana oli hypätä ensin näitä ja korottaa sitten esteet 90 senttisiksi, mutta Viltsu oli niin vauhdikas ja ilman valmentajan apua, se olisi ollut vähän liian villiä menoa.




Vasempaan kierrokseen hyppäsimme pientä jumppasarjaa. Kaksi kavalettia ja ristikko, jokaisen välissä oli yksi laukka-askel. Tässä Viltsu vähän kompuroi alkuun, mutta, kun sain sen menemään jumpan yhden kerran rauhassa, se meni oikein hyvin. Tulimme jumpan monta kertaa ja sitten vielä yhden kerran oikeaan kierrokseen ritikko-okseri sarjan.




Tänään on luultavimmin vielä kouluvalmennus, jos valmentajalle vain sopii. Muutoin mennään pellolle vähän rallittelemaan <3

Oletteko päässet jo talvella hyppäämään? Kuinka korkeita uskallatte hypätä lumipohjalla?

2 kommenttia:

  1. Tosi ihanan näköstä menoo! ❤️ Ite en oo vielä uskaltautunu hyppään, ku pohja on kuitenki vielä vähän kova

    VastaaPoista