sunnuntai 10. tammikuuta 2016

#033 Paljon talvikuvia!

Moikka! Tänään pakkaset vähän laski ja Saara ja Salla (Freddyn ja Freddyn tarhakaverin Ladyn liikuttajat) tulivat ratsastamaan. Päätin sitten mennä samalla Viltsulla ja päivän ohjelmaksi valikoitui(taas) taivuttelua. Onneksi tänä yönä pitäisi sataa lunta niin ensi viikolla päästään jo ehkä hyppäämään! Pohjien mukaan tietysti.





Alkuun menimme kentällä, sillä Lady kuumuu helposti pellolla ja ajattelimme, että jos kunnolla verryttelee ensin kentällä, niin on sitten helpompi pitää poni käsissä. Viltsulla tein ihan perus voltteja ja koitin saada sitä taipumaan molempiin suuntiin. Hienosti meni käynnissä. Ravissa Viltsun arkoi jalkoja huonon pohjan takia, joten ravasimme vain pari kierrosta molempiin suuntiin. Viltsulla alkaa olla jo ihan hirveästi viertaa, kun ei olla moneen viikkoon tehty muuta, kuin vain käppäilty. En miteenkään odota ekaa päivää kun voi taas laukata. Voi tulla hieman kyseenalaista matskua.








Lyhyen kenttätyöskentelyn jälkeen siirryimme pellolle. Alkuhäsellyksistä huolimatta meni oikein hyvin, kukaan ei tippunut ja siellä pääsimme ravaamaan vähän enemmänkin. Laukkaa emme sielläkään viitsineet ottaa, sillä joissain kohdissa oli epätasaista ja siellä Viltsu ei halunnut edes ravatakaan kunnolla.






Ootteko päässyt talven aikana kunnolla treenaamaan? Jos olette niin, missä?

2 kommenttia:

  1. Todella kivan näköinen heppa tää Viltsu! :) Todella ihania kuvia nää kaikki, suosittelen vain laittamaan niitä isommiksi :) Itse en ole pahemmin edes ehtinyt käymään tallilla, mutta jos sitä taas kelien lauhtuessa ottaisi itseään niskasta kiinni.. :D

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja Viltsukin kiittää ;) Joo voisin harkita. Joskus kuvista vain jostain syystä tulee liian isoja ja menee yli reunojen niin olen aika varovainen tän kanssa :)

      Poista