perjantai 8. tammikuuta 2016

#032 Mitä tehdä hevosen kanssa?

Kylmät talvipäivät. Melkein -30 astetta pakkasta ja sitten pitäisi vielä keksiä jotain tekemistä tallille. No hevostahan ei voi moneksi viikoksi jättää seisomaan tarhaan vaan jossain vaiheessa täytyy jotain tehdä. Mutta kenttä on kova, eikä voi edes ravata kunnolla! No siinä onkin vähän kinkkisempi ongelma. Päätinkin nyt kerätä vähän vinkkejä, mitä voi hepan kanssa tehdä, kun tosiaan on aivan liian huono ilma kunnon treeniin.

1. Taivutukset, pohkeenväistöt, kokoaminen


Talvella voi oikein kunnolla keskittyä venytyksiin. Voit vaikka hioa jo opittuja asioita käynnissä ja sitten kun taas voi ravailla ja laukkailla, niin pääsee oikein loistamaan, kun hevonen on niin vetreä ja osaava!

2. Istuntaharjoitukset

Klik!
Talvi on hyvää aikaa kehittää omaa istuntaa ja miettiä oikein kunnolla missä voisit olla rutkasti parempi. Itselläni tämä asia on ryhti ja sitä olenkin harjoitellut paljon nyt kun kenttä on ollut ihan jäässä!


3. Hepan kanssa lenkille!



Itse olen käynyt enemmänkin Freddyn kanssa ihan kävelylenkeillä maastossa. Eli olen siis itsekkin kävellyt. Tätä voi tottakai harrastaa myös juosten, mutta nyt on ollut vähän liian kylmä juoksuvaatteille ja pilkkihaalarissa ei ole kovin mukava juosta ;)

4.Opeta hevosellesi temppuja



Freddy osaa nostaa takajalkaa käskystä. Wau xD




Kuten huomasitte, postaus oli höystetty näillä kivan kesäisillä kuvilla Freddystä ;) Hyvin sopii teemaan. Löysin kuvat jostain äitipuoleni koneen kätköistä ja halusin julkaista, koska nämä vain olivat niin ihania <3

6 kommenttia:

  1. Ihania nuo Freddyn kuvat! :)

    Patkisponi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus <3 Onneksi meillä on vaan lyhyt kävelymatka maneesille, niin pääsee tekeen kunnolla kaikkee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perun sittenki puheeni! Tänään taitaa tulla noi sun vinkit käyttöön :)

      Poista
    2. Haha xD Hyvä että näistä on apua!

      Poista