keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

#018 Tulevaisuutta

Moi! Viime postauksessa kysyin postausideoita. Tosiaan nyt on piiiiitkä ratsastustauko, eli toteuttelen näitä postausideoita tälleen laimeesti ;)

Sitten rippileirin jälkeen, olisi kunnon tehoviikko tiedossa. Valmennuksia, satulan testausta ja varmaan kisatkin Laaksolla 8.8! Tosi kivaa, koska en ole ennen käynyt laaksolla kisoissa. Mennään siis varmaan 80cm luokka ja jos joku on ennenkin käynyt siellä niin saa kertoa kokemuksia!

Mutta nyt postauksen aiheeseen eli tulevaisuuden suunnitelmiin. Näin ratsastuksen suhteen ei juurikaan suunnitelmia. Painin nyt parin asian välillä, että tähtäänkö ylä-asteen jälkeen ypäjälle opiskelemaan ratsastuksen ohjaajaksi ja alkaisin sitten perustaa omaa ratsastuskoulua vai menisinkö lääkikseen ja jatkaisin elämääni kilpaillen vain omilla hevosillani. Periaatteessa jälkimmäinen houkuttaa enemmän.

Luulen, että Viltsulla ei kuitenkaan ole kapasiteettia isoihin luokkiin, korkeintaan 110cm, mutta jos kapasiteetti ei riitä, saatan ostaa toisen hevosen. Kyllä tässä menee vielä Viltsun kanssa harjoitellessa korkeampia esteitä, eli älkää huoliko, ei se uusi hevonen vielä pariin vuoteen ilmesty ;)


Tässä nyt tulevaisuuden suunnitelmat tälleen lyhyesti. Mitäs piditte postauksesta? Ja vielä saa ehdotella ideoita, tosi kiva aina kuulla millasista postauksista te tykkäätte!

Ja haluaisitteko, että järjestäisin jonkinlaisen arvonnan? Tavaroita en vielä tiedä, mutta jotain kivaa se kuitenkin tulee olemaan ;)

3 kommenttia:

  1. Uuh sul on jo tulevaisuuden suunnitelmia, kaikki sun noi vaihtoehdot kuulosti hyviltä! Mä taas en tiiä yhtään mitä tekisin...
    Entä Freddy? Mitä sille käy?
    Kiva postaus ;) ja ihana kuva!! 💗💗 tsemppiä kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä vielä Freddystä, voi olla että se myydään :( mutta toivottavasti ei!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista