lauantai 25. heinäkuuta 2015

#019 Top 4 memories

Moi! Tänään tehdään postausta hiukan siitä, mitkä on mun parhaita hevosmuistoja. Mä yritän etsiä näihin kaikkiin 5 kohtaan, jonkun kivan kuvan kuvittamaan tätä.

Nää kohdat ei siis ole mitenkään parhausjärjestyksessä, eli kaikki on ihan yhtä hyviä muistoja :)

1. Riitin tallin kesäleirit

Riitin vanhan tallin leirit oli niin kivoja! Laukattiin jonossa pikkuponeilla ja välillä joku pukitti ja sitten pikkulapset lenteli ympäri kenttää. Saatiin myös käydä uittamassa poneja <3 Se oli tosi kivaa, mutta harmiks Riitin uudella tallilla ei voi uittaa. Hauskin muisto Riitin leiriltä oli ehkä se, kun kiivettiin keskellä yötä ulos ikkunasta ja onnistuttiin jotenkin lukitsemaan itsemme sinne. Ei se sillon niin kivaa ollut, mutta nyt kun muistelee :)

2. Kun Piccolo- poni syntyi


Oltiin monta viikkoa odotettu, että "millon se oikeen tulee". Käytiin yön aikana varmistelemassa että tuleeko. Kummallista oli, ettei Truntelle tullut ollenkaan vahatippoja. Olin silloin äitillä, kun kuulin iskältä, että Piccolo oli syntynyt. Tulin tosi iloiseksi ja menin heti seuraavana päivänä katsomaan varsaa.

3. Kun Viltsu tuli meille


Viltsu oli joku 4- vuotta vanha, kun se meille saapui. Tuli siis ensin Virosta Suomeen myyntiin, mutta rakastuin siihen niin paljon, että jotenkin sain sen ruinattua itselleni. Viltsun takana seisova Vanilla asustelee nykyään Riitin tallilla :)

4. Vermon kansallinen poninäyttely


En muista mikä vuosi oltiin siellä, mutta olisikohan ollut 2011? Tuo kuva on otettu, kun taluttelimme Tuikkua pihalla. Ihan näyttelytilanteessa sillä oli päällään suitset. Meillä oli yöksi karsina varattuna, koska seuraavana päivänä oli poniagility. Tarhaan ei päässyt, joten piti sitten kävelyttää ponia pihalla. 

Tällainen postaus tällä kertaa! Ensi  postaukseksi ajattelin kysymyspostausta. Eli tuohon alas saapi lähetällä kaikenlaisia kysymyksiä, ja ensi postauksessa sitten vastaan niihin :)

2 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä postaus!! :)
    Kysymyksiä (en tiiä et oisko näitten pitänyt olla pelkästään heppa aiheisia mut joo cx)
    - unelmiesi hevonen (ulkonäkö, taso, luonne yms)
    - atm musiikki
    - miksi/miten aloitit ratsastuksen?
    - mistä kaupasta ostat itsellesi/hevosellesi kamat? :DD
    - ensimmäinen hevonen/poni jolla ratsastit?
    - elämäsi tärkein hevonen?
    - mitä harrastusta haluaisit harrastaa?
    - rataesteet vs maastoesteet, kumpi?
    - jos saisit valita yhden tuntemasi hevosen omaksesi, kuka se olisi?
    - lemppari poni ja hevonen Peikiltä? XD

    Tossa pari kysymystä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kivoista kysymyksistä!:) teen postauksen mahd. Pian :D

      Poista