sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

#016 Irtohypytystä

Moikka taas!

Tänään oli hieman kuumempi päivä, joten en jaksanut ratsastaa. Päätin kuitenkin tehdä jotain Viltsun kanssa. Olen my;s viimeaikoina innostunut esteistä paljon enemmän, joten halusin tietää kuinka korkeaa Viltsu hyppää. Päivän tehtäväksi valikoitui siis irtohypytys.

Hepat olivat aika laiskoja, mutta alussa niillä oli vielä virtaa ja ne jaksoivat riehua. Alkuverkaksi kuitenkin kävelytin sitä hetkenaikaa.


Sitten aloimmekin juoksuttaa heppoja. Viltsun kaverina kentällä oli siis Luka. Kun olimme hetken aikaa juoksuttaneet, hepat kyllästyivät ja alkoivat taistelemaan xD






Aloitimme ihan pienilläesteillä, sillä Viltsun kaveri luka ei uskalla hypätä. Jonkun täytyy siis aina kulkea sen vieressä. Viltsu hyppäsi kaikki esteet kevyesti.




Pikkuesteiden jälkeen korotimme 80cm ja senkin Viltsu meni tosi hyvin. Kerran Viltsua ei kuitenkaan huvittanut hypätä, joten se pysähtyi esteen eteen ja pudotti puomin jalallaan.



Seuraavaksi korotimme viimeisen esteen metriin. Ja voitteko kuvitella. Minun kapasiteetiton puskapolleni ravasi metrin esteelle ja hyppäsi sen puhtaasti. Nyt alkaa jo olla kisaodotukset korkealla Viltsun kanssa.



Viimeisen kuvan este on 120cm. Olen tosi ylpeä Viltsusta, sillä tämä on Viltsun uusi ennätys. Ennen Viltsu hyppäsi vain 110cm. Tämän jälkeen sai Viltsu kyllä kunnon rehulastin!

Ja vielä semmoista, että joku kysyi joskus postausta meidän koiranpennusta. Ja tietystihän unohdin asian ihan kokonaan! Joten huomenna yritän päästä pellolle kuvaamaan pikku Vidan touhuja 8)

Tässävielä kuva pikku Vidasta <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti