lauantai 8. elokuuta 2015

#022 Videopostaus kisoista

Moi taas! Tänään oli siis kisat Unique Stablesilla! Kisat oli tosi kivat. Oli ihana, rento ilmapiiri. Mentiin 80cm luokka ja sijoituttiin 1! Vaikka yksi pudotus tulikin. Olitiin silti nopeimmat ja kaikki lähtijät saivat 4 virhepistettä. Mutta ihanaa, kun oli meidän eka 80cm luokka ja meni näin hyvin. Viedopostauksessa ei näy meidän rataa videolla, koska jostain syystä videokamera ei anna ladata videoita koneelle :( Mutta pari hyppyä siinä näkyy!




Ensimmäinen este hypättiin hienosti. Sen jälkeen Viltsu lähti menemään jotain ihmeen ristilaukkaa. Siirsin siis raviin ja nostin uuden laukan. Toinen este oli muuri, joka tuli kaarevalla linjalla ensimmäiseltä toiselle. Sen jälkeen hypättiin okseri Sen jälkeen neljännelle esteelle tuli hieman huono tie, sillä muistin että olisi pitänyt kääntyä nelos esteen vieressä olevalle okserille, mutta muistinkin viime tingassa, että se oli se vesimatto.


Viltsu vähän pelasti nelosella. Onneksi ei tullut puomeja alas. Siitä sitten suora linja viitoselle. Olen ylpeä sillä askeleet menivät tällä linjalla juuri, kuten olin laskenutkin. Sitten hiukan loivempi käännös sarjalle. Sarjan toinen este putosi, sillä tein huonon tien ensimmäiselle ja Viltsu yritti ohittaa, mutta laitoin sen sitten menemään esteestä yli.


Seitsemäs oli perusradan vika este. Se oli okseri, ja sen Viltsu hyppäsi tosi hyvin.


Onkos teillä ollut kesällä kisoja?:) Miten on mennyt?

Kuvat C. Minna Särkiniemi

6 kommenttia:

  1. Toi videopostaus oli just hyvä! :DD paitsi et se musiikki oli ärsyttävä.... xD mut ONNEA VOITOSTA! <3 (mun pitää vrm kohta pyytää sun nimmari!!!?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii pitää ;) Ja musa oli paras älä dissaa sitä xD

      Poista
  2. Onnea voitosta! :) Kiva nimi blogilla.

    VastaaPoista