keskiviikko 19. lokakuuta 2016

#061 Puomijumppaa!

Moikka! Sunnuntaina pääsin taas pitkästä aikaa ratsastamaan Viltsulla. Sillä on ollut vähän lomaa, koska sillä oli jonkinlainen lihasrevähdys takajalassa, jonka takia se ei ole voinut liikkua kunnolla. Tämän takia sillä tietysti oli ihan hirveästi virtaa, eikä se oikein malttanut pysähtyä.


Aluksi tulimme ihan perus neljää ravipuomia. Puomit oli aseteltu aika kauas toisistaan, jotta Viltsu joutuisi venyttämään askelta päästäkseen jokaisen yli. Viltsu innostui hirveästi, kun pääsi pitkästä aikaa menemään puomeja ja otti oikein kunnon harppauksia, niin että meno näytti joissain kohtaa jopa hienolta!



Seuraavaksi nostimme laukan ja tulimme puomi-kavaletti jumppaa. Tehtävässä oli ensin kaveletti-puomi "sarja", jonka jälkeen nostettiin laukka ja laukattiin vielä yhden puomin yli. Tässäkin Viltsu iinostui jopa niin paljon, että hyppäsi viimeisten kavaletin ja puomin yli ja jatkoi siitä laukkaa. Pidätteetkään eivät tietenkään tehonneet, vaan Viltsu käsitti ne käskynä "mennä muotoon".




Siitä sitten laukattiin monta kierrosta kenttää ympäri, kun ei Viltsu malttanut pysähtyä, eikä näin kuunnellut pidätteitä. Viltsu on kuitenkin niin hieno poika, että ei pukitellut, eikä mitään, innostui vain hyvin paljon!


Tämän jälkeen menimme tietysti pitkät loppuravit ja kävimme maastossa kävelemässä loppukäynnit. Hieno Viltsu!

Tällä viikolla en ikävä kyllä pääse enää ratsastamaan, sillä lähdemme mummoni ja serkkujeni kanssa Barcelonaan!(joka ei siis ole mitenkään ikävä juttu). Barcelonasta pyrin ottamaan mahdollisimman paljon kuvia ja tekemään sunnuntain postauksen valmiiksi, jotta ette joudu odottamaan kovin pitkään. En ole nimittäin varma, toimiiko hotellissa netti ja vaikka toimisikin, aijon pitää loman kaikista blogijutuista. Barcelonasta siis ensi viikon puolella tulossa kaksi postausta, toinen kertoo vähän matkasta, mitä tehtiin, missä oltiin yms. ja toinen sitten ostoksista. Eikun niitä odottelemaan!

Jos olette itse käyneet Barcelonassa, antakaas vinkkejä mitä kannattaisi tehdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti