torstai 14. heinäkuuta 2016

#49 Junnuvalkut 2016

Moikka! Olimme Viltsun kanssa ma-ti ratsastusseuramme valmennus "leirillä". Siellä siis oli eri valmentajien tunteja. Molempina päivinä oli sekä koulu- että estetunti ja viltsu meni molempina päivinä oikein hienosti!





Maanantaina ensimmäinen tunti oli estetunti. Hyppäsimme paljon jumppaa, ihan pienillä esteillä. Viltsulla oli tosi paljon virtaa, joten askeleita oli todella vaikea saada osumaan kohdalleen Viltsun harppoessa innoissaan sellaisia jättiaskeleita,.


Maanantain koulutunti oli vielä aikamoista hakemista, sillä valmentaja oli meille ihan tuntematon ja hevoset olivat aika väsyneitä estetunnin jälkeen. Toisena päivänä kouluvalmennus meni jo oiken hyvin. Teimme voltteja ja pysähdyksiä, sekä opettelimme pitämään vähän parempaa tuntumaa.







Tokana päivänä menimme estevalkussa jo vähän isompia esteitä. Alkutunnista kuitenkin hyppäsimme aika paljon jumppaa ja esteet olivat niin pieniä, ettei Viltsulla ollut oikein niin sanottua "motia" nostella jalkojaan. n ole aivan varma esteden korkeuksista mutta veikkaisin että lopputunnista esteet olivat noin 70-90cm korkeita.

Huomenna luvassa pieni yllätys, kommeintteihin saa veikata mikä se mahtaa olla ;)

8 kommenttia:

  1. Vihdoinkin postausta! 😂👍 Meette tosi hyvin 💗! Uus heponen? 🙉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vähän on ollut postaustaukoa xD Mutta kiitos <3

      Poista
  2. Oisko meikkipostaus tai suunnistusvideo? 🤔

    VastaaPoista
  3. Todella kiva postaus! Teidän meno näyttää todella hyvältä. Uusien valmentajien kanssa ei aina kaikki suju ihan niin hyvin kuin niiden vanhojen ja tuttujen, mutta kyllä se siitä sitten. Tämä valmennus"leiri" kuulostaa muuten todella kivalta, olis kyllä kiva, jos meilläkin päin järjestettäisiin tällaisia. :)
    http://riding-mylifestyle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo tuo valmennusleiri on kyllä ihan super kiva, kun on niin leirimäinen tunnelma, mutta opetus on (ainakin omasta kokemuksesta) tasokkaampaa kuin normaalilla leirillä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos tällainen mahdollisuus tulee vastaan!:)

      Poista
  4. Siis ei oikeesti noi kuvat mis oon tuol taustal XD mut hienosti menee! :))

    VastaaPoista