perjantai 9. tammikuuta 2015

#005 Ratsastusta

Heh... Vähän hävettää kun en ole kirjoitellut tänne mitään melkein kuukauteen! No mutta. Nyt tulee taas vähän hevos aiheista postausta.
Eli viime viikon sunnuntaina (heh) liikutin Viltsun ja saatiin pitkästä aikaa joku kuvailemaankin meidän menoa. Samalla Nelli ratsasti Lukalla.

Meillä meni aika huonosti sillä Viltsu oli aivan virtaa täynnä vietettyään yön tallissa ja sen jälkeen päässyt vielä pakkaseen juoksemaan.
Viltsu ei ensinnäkään ollenkaan suostunut laskemaan päätä pyydettäessä. Se vain vouhotti eteenpäin kuin mikäkin hirvi. Piti tehdä monta volttia ennenkuin hepo suostui edes kääntämään korvat minuun päin.

Laukannostot olivat sitä surkeinta kauraa. Viltsu pukitteli ja kun vähän kömpelökin on niin päätti sitten liukastua. En yhtään ihmettele sitä sen kaunista pattia, joka sillä on päässä.
Loppua kohden Viltsu alkoi sitten rentoutumaan ihan kivasti, mutta sai kyllä tehdä ihan kunnolla töitä sen eteen. Oltiin kuitenkin tyytyväisiä lopputulokseen ja Viltsu saikin sitten mennä piiiitkät loppukäynnit pitkin ohjin.

XOXO Emilia

2 kommenttia:

  1. Jee taas uus postaus! Ois kivaa saada joku myday tännekki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myday tulee sitten kun oma kamera on taas kunnossa :) Sitä odotellen...

      Poista